Сирники - одна з найпопулярніших слов'янських кулінарних страв. Готуються вони дуже просто і з задоволенням з'їдаються як дорослими, так і дітьми, навіть тими, хто не любить сир, повідомляють Патріоти України.
Інгредієнти:
- 0,5 кг сиру;
- 2 яйця;
- 4 ст. ложки борошна;
- 2 ст. ложки цукру;
- ваніль;
- сіль за смаком;
- олія.
Приготування:
1. Сир бажано протерти через сито, щоб отримати однорідну масу без грудок.
2. У сир вбити яйця, додати борошно, цукор, сіль, ваніль і ретельно перемішати, що вийшла досить густа маса.
3. Сформувати невеликі коржі, обвалюючи в борошні.
4. На розігрітій сковороді смажити під кришкою на олії протягом 5-7 хвилин на одній стороні, потім стільки ж - на іншій.
Зверніть увагу, що в залежності від температури сирники мають абсолютно різний смак. Гарячі сирники за смаком більше схожі на оладки, а остиглі набувають зовсім інший відтінок - у них більше відчуваються сирні нотки.
Подавайте сирники зі сметаною, медом, варенням.
Смачного!
Член комітету ВР з питань аграрної та земельної політики Дмитро Соломчук заявив про зростання цін на харчі, яке відбудеться вже наступного місяця. Про це попереджає також заступник голови Всеукраїнської аграрної ради Денис Марчук, зазначають Патріоти У...
В Україні чиновники зрозуміли несправедливість існуючої формули розрахунку пенсії та намагаються скласти нову, однак поки цього не станеться, нарахування майбутніх виплат відбуватиметься по-старому. І в цьому основну роль відіграватимуть вже існуючі пр...