
Сирники - одна з найпопулярніших слов'янських кулінарних страв. Готуються вони дуже просто і з задоволенням з'їдаються як дорослими, так і дітьми, навіть тими, хто не любить сир, повідомляють Патріоти України.
Інгредієнти:
- 0,5 кг сиру;
- 2 яйця;
- 4 ст. ложки борошна;
- 2 ст. ложки цукру;
- ваніль;
- сіль за смаком;
- олія.
Приготування:
1. Сир бажано протерти через сито, щоб отримати однорідну масу без грудок.
2. У сир вбити яйця, додати борошно, цукор, сіль, ваніль і ретельно перемішати, що вийшла досить густа маса.
3. Сформувати невеликі коржі, обвалюючи в борошні.
4. На розігрітій сковороді смажити під кришкою на олії протягом 5-7 хвилин на одній стороні, потім стільки ж - на іншій.
Зверніть увагу, що в залежності від температури сирники мають абсолютно різний смак. Гарячі сирники за смаком більше схожі на оладки, а остиглі набувають зовсім інший відтінок - у них більше відчуваються сирні нотки.
Подавайте сирники зі сметаною, медом, варенням.
Смачного!
В Одесі розгорівся скандал через відкриття нового закладу Cat Lounge у ТЦ «Афіни», в якому пропонують за гроші взяти в оренду кошенят. Зоозахисники стверджують, що від такої діяльності двоє тваринок вже загинуло. Про це повідомило місцеве видання «Думс...
Захисника сумської Вікторії Андрія Дєдяєва забрали до територіального центру комплектування (ТЦК). Про це повідомляє UA-Футбол, передають Патріоти України. Інцидент стався у Кам’янському, де Дєдяєв проводив відпустку та підтримував форму грою у мініфут...