Сирники - одна з найпопулярніших слов'янських кулінарних страв. Готуються вони дуже просто і з задоволенням з'їдаються як дорослими, так і дітьми, навіть тими, хто не любить сир, повідомляють Патріоти України.
Інгредієнти:
- 0,5 кг сиру;
- 2 яйця;
- 4 ст. ложки борошна;
- 2 ст. ложки цукру;
- ваніль;
- сіль за смаком;
- олія.
Приготування:
1. Сир бажано протерти через сито, щоб отримати однорідну масу без грудок.
2. У сир вбити яйця, додати борошно, цукор, сіль, ваніль і ретельно перемішати, що вийшла досить густа маса.
3. Сформувати невеликі коржі, обвалюючи в борошні.
4. На розігрітій сковороді смажити під кришкою на олії протягом 5-7 хвилин на одній стороні, потім стільки ж - на іншій.
Зверніть увагу, що в залежності від температури сирники мають абсолютно різний смак. Гарячі сирники за смаком більше схожі на оладки, а остиглі набувають зовсім інший відтінок - у них більше відчуваються сирні нотки.
Подавайте сирники зі сметаною, медом, варенням.
Смачного!
Ми починаємо старіти раніше, ніж думаємо - вже у 30 років в організмі запускаються непомітні, але тривожні зміни. Такий висновок зробили китайські вчені, проаналізувавши тканини 516 зразків органів від людей віком від 14 до 68 років, передають Патріоти...
З липня цього року Пенсійний фонд України перебрав на себе функції призначення та виплати соціальних допомог, якими раніше опікувалися органи соцзахисту. У тому числі й функції з призначення компенсації вартості продуктів харчування громадянам, які пос...