
Сирники - одна з найпопулярніших слов'янських кулінарних страв. Готуються вони дуже просто і з задоволенням з'їдаються як дорослими, так і дітьми, навіть тими, хто не любить сир, повідомляють Патріоти України.
Інгредієнти:
- 0,5 кг сиру;
- 2 яйця;
- 4 ст. ложки борошна;
- 2 ст. ложки цукру;
- ваніль;
- сіль за смаком;
- олія.
Приготування:
1. Сир бажано протерти через сито, щоб отримати однорідну масу без грудок.
2. У сир вбити яйця, додати борошно, цукор, сіль, ваніль і ретельно перемішати, що вийшла досить густа маса.
3. Сформувати невеликі коржі, обвалюючи в борошні.
4. На розігрітій сковороді смажити під кришкою на олії протягом 5-7 хвилин на одній стороні, потім стільки ж - на іншій.
Зверніть увагу, що в залежності від температури сирники мають абсолютно різний смак. Гарячі сирники за смаком більше схожі на оладки, а остиглі набувають зовсім інший відтінок - у них більше відчуваються сирні нотки.
Подавайте сирники зі сметаною, медом, варенням.
Смачного!
У Каліфорнійському університеті Девіса інженери продемонстрували незвичний спосіб отримання енергії: новий тип двигуна, який може генерувати електрику просто завдяки охолодженню під нічним небом, повідомляє New Atlas. Основою розробки став модифіковани...
Китайська компанія AgiBot повідомила, що її гуманоїдний робот AgiBot A2 подолав 106,286 км без вимкнення та встановив рекорд Гіннеса за найдовшу дистанцію, пройдену гуманоїдним роботом, передають Патріоти України. Маршрут стартував 10 листопада біля оз...