Є чого боятися? "Мажор, який збив на смерть дитину в Києві, відмовився надати біологічні зразки на алкоголь і наркотики

За даними прокуратури, Кирило Островський відмовився надати всі біологічні зразки для експертизи, які від нього потрібні, тому їх візьмуть примусово.

Водій Hummer Кирило Островський, який збив на смерть дівчинку у центрі Києва, відмовився надати біологічні зразки, які від нього вимагали для проведення експертизи на вміст алкоголю і наркотичних речовин у крові. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець, повідомляють Патріоти України.

Вона зазначила, що хоча алкотестер на місці події і не виявив ознак алкогольного сп’яніння у водія, але тільки після отримання лабораторних досліджень його сечі можна буде стверджувати, чи перебував він у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння. «І ще один момент. Водій відмовився надати всі біологічні зразки, які від нього потрібні. Тому прокуратура міста Києва через суд вимагатиме відібрати їх у нього примусово. Відповідне клопотання вже підготовлено і вранці буде направлено до Шевченківського райсуду Києва для розгляду», – написала вона. Нагадаємо, пізно ввечері 24 липня на бульварі Лесі Українки в Києві позашляховик Hummer насмерть збив дитину на пішохідному переході.

Опублікував: Тетяна Ісічук

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...