"Є де ноги витирати": Російському прем'єр-міністру знайшли несподіване "застосування"

Соцмережу вразила креативність невідомого виробника килимових виробів.

Скріншот

Хітом Instagram на цьому тижні став знімок килимка з обличчям прем'єр-міністра Росії. Його опублікував в соціальній мережі журналіст Олександр Плющев, повідомляють Патріоти України.

Крім питання, хто ж витканий на килимку – "Сердюведев, Медвердюков або Медлуєв", користувачів зацікавили плани виробника щодо застосування його виробу. Деякі з них повідомили, що тепер знають, де ноги витирати.

А найбільш креативні читачі побачили у витканому прем'єрі персонажа з першої гри Doom. Варто відзначити, що традиція зображати політиків на килимах широко поширена в Середній Азії, де подібний подарунок з обличчям іменинника є цілком доречним.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....