Є небезпека: Родині Ноздровської дадуть охорону

Наразі у справі про вбивство відомої правозахисниці триває слідство.

Фото: unian.net

Доньці та батькам убитої Ірини Ноздровської нададуть охорону. Про таке рішення домовилися активісти з начальником ГУ НП Київської області Дмитром Ценовим, повідомляють Патріоти України.

"Сьогодні нам пообіцяли, що зараз доньці та батькам Ноздровської буде виділена державна охорона. Це дійсно важливо", - зазначила активістка Лідія Гончаренко.

За її словами, друга важлива домовленість - це створення групи в кількості 10 осіб за участю фахівців - юристів, адвокатів, які будуть контролювати процес і виступати арбітрами в цій ситуації.

"Щоб кожного дня був звіт і справа була розкрита і незаангажована", - додала Гончаренко.

"Ви вже давно померли": Жінка прийшла на обстеження до лікарні, але щось пішло не так

середа, 1 травень 2024, 12:55

У Великій Британії жінка прийшла на обстеження до лікарні, де їй сказали, що вона вже померла. Про це пише BBC, передають Патріоти України. Співробітники лікарні Брідлінгтона сказали Сьюзан Джонсон, що згідно з їхніми записами вона була мертва вже чоти...

"Мав би померти, але живий": Журналіст і письменник Станіслав Асєєв потрапив з-під Очеретиного до шпиталю

середа, 1 травень 2024, 11:44

Український журналіст і письменник Станіслав Асєєв, який воює у складі ЗСУ на одному з найгарячіших напрямків фронту, дістав контузію і потрапив до шпиталю. Про це він повідомив у соцмережі X у середу, 1 травня, передають Патріоти України. «Я живий, хо...