Є що приховувати? Другий водій-учасник ДТП у Харкові відмовився спілкуватися з журналістами

У лікарні сьогодні він кілька годин спілкувався зі слідчими і виявив бажання взяти участь у слідчому експерименті.

Ілюстрація: unian.net

Другий учасник ДТП у Харкові відмовився спілкуватись з журналістами через погане самопочуття, повідомляють Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Увесь тиждень після аварії Геннадій Дронов перебуває у нейрохірургічному відділенні. У лікарні він кілька годин спілкувався зі слідчим. Статус Дронова не змінився, він і далі проходить у справі як свідок. На допиті його адвокат офіційно заявив, що водій бажає взяти участь у слідчому експерименті, та вкотре запевнив, що уникнути зіткнення його підзахисний не міг.

Журналістам вдалося поспілкуватися з Дроновим, але від інтерв'ю на камеру він відмовився, посилаючись на погане самопочуття.

Адвокат Дронова Сергій Перепелиця заявив, що його підзахисний "виїжджав на перехрестя Сумської на дозволяючий сигнал світлофора, і, звісно, не можна було передбачити, що з'явиться інше авто на великій швидкості".

Він обертається назад: Над Оклахомою пронісся ультрарідкісний торнадо (відео)

субота, 4 травень 2024, 16:44

В Оклахомі у вівторок (30 квітня) сталося щось дивовижне — утворилося два дивні торнадо, один з яких був ультрарідкісний, що обертається назад, інформують Патріоти України. Торнадо, що обертається назад, виникло внаслідок потужної грози, яка утворилася...

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...