Є таки перспективна зміна: Нападник молодіжної збірної України забив фантастичний гол у стилі Мессі (відео)

Як відомо, «кадровий голод» третє десятиріччя є найбільшою проблемою вітчизняного футболу, однак більш-менш відновлені спортивні школи поступово міняють ситуацію.

Нападник молодіжної збірної України Мар'ян Швед відзначився неймовірним ударом в матчі кваліфікації чемпіонату Європи з футболу-2019, з радістю повідомляють Патріоти України. 21-річний гравець львівських "Карпат" на запорізькій "Славутич-Арені" забив гол у стилі Мессі.

На 21-й хвилині матчу зі збірною Латвії перспективний спортсмен одним фінтом прибрав трьох захисників, потім на замаху посадив на п'яту точку ще двох опонентів і холоднокровно катнув у дальній кут воріт.

Зустріч завершилася з рахунком 3:2 на користь "синьо-жовтої" команди. Голи: Попов, 21, Швед, 28, Коваленко, 65 - Федеровс, 60, Кігурс, 63.


У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...