Є тільки "тут і зараз": Голландія вперше прийме культовий фестиваль Burning Man (фото)

Здається, що не останню роль в польоті фантазії учасників грають приголомшливі пейзажі пустелі. На території Голландії творчість може прийняти несподіваний напрямок.

У 2015 році Україна вперше взяла участь в Burning Man зі скульптурою "Любов". Фото: odart.od.uaАмериканський штат Невада, точніше його пустеля Блек-Рок, ось уже тридцять років стає полігоном для творчості учасників фестивалю Burning Man і збирає при цьому десятки тисяч людей. В цьому році творці вирішили розширити території і провести фестиваль з 29 по 31 липня в голландському Велюве, інформують Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

Щоб взяти участь в європейському Burning Man, необхідно приєднатися до групи в "Фейсбуці" і оформити заявку на офіційному сайті. Участь у фестивалі обійдеться всього в 10 євро.

В рамках Burning Man в пустелі Блек-Рок на тиждень встановлюють гігантські скульптури, деякі з них спалюють до закінчення фестивалю. Учасники Burning Man намагаються створити "утопічне суспільство", дотримуючись десяти основних принципів: радикальне включення, дарування, декоммодіфікація, радикальна самодостатність, радикальне самовираження, громадські зусилля, відповідальність, "не залишити сліду", участь, а також "тут і зараз".

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...