Є в кожному будинку: Вчені назвали продукти, які збільшують ризик серцевого нападу

Продукти, які ми щодня вживаємо, впливають на рівень холестерину і цукру, показники артеріального тиску, а значить, грають не останню роль в стані здоров'я серцево-судинної системи.

Ілюстрація: wallpaperscraft.ru

Британські вчені в результаті досліджень визначили три найбільш небезпечних продукти, які можуть збільшувати ризик серцевого нападу. З'ясувалося, що більшість з нас вживають хоча б один з них кожен день, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо повний текст матеріалу:

"Итак, в первую очередь необходимо вычеркнуть из меню мясные полуфабрикаты. В частности, бекон, ветчину, колбасу, салями, копченую курицу и т.д. Вместо них старайтесь употреблять тушенные, варенные или приготовленные на пару продукты.

Также старайтесь свести к минимуму употребление хлеба и снеков (например, хлопья для завтрака и т.д.). Эти продукты провоцируют выброс большого количества сахара в кровь, а потому бьют и по сердечно-сосудистой системе. Сладкая газировка - следующий претендент на вычеркивание из рациона. В ней содержится очень много сахара, который, опять же, негативно отражается на работе сердца".

Щоб не нарватися на проблеми: Що писати у призначенні платежу під час переказу грошей з картки на картку

субота, 7 червень 2025, 9:08

У 2025 році українці активно користуються картковими переказами, зокрема для фінансової допомоги рідним, повернення боргів або особистих переказів між своїми рахунками. Проте навіть звичайний переказ коштів може викликати підозри у банку або зацікавити...

Бережіться! Тихий сигнал у темряві - названо симптом раку, що з’являється лише вночі

субота, 7 червень 2025, 8:57

Рак залишається однією з найпоширеніших і найнебезпечніших хвороб у світі, і щороку вражає мільйони людей. Виявити його на ранній стадії – ключ до успішного лікування, передають Патріоти України. Деякі симптоми можуть бути ледь помітними або проявлятис...