Є в кожному будинку: Вчені назвали продукти, які збільшують ризик серцевого нападу

Продукти, які ми щодня вживаємо, впливають на рівень холестерину і цукру, показники артеріального тиску, а значить, грають не останню роль в стані здоров'я серцево-судинної системи.

Ілюстрація: wallpaperscraft.ru

Британські вчені в результаті досліджень визначили три найбільш небезпечних продукти, які можуть збільшувати ризик серцевого нападу. З'ясувалося, що більшість з нас вживають хоча б один з них кожен день, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо повний текст матеріалу:

"Итак, в первую очередь необходимо вычеркнуть из меню мясные полуфабрикаты. В частности, бекон, ветчину, колбасу, салями, копченую курицу и т.д. Вместо них старайтесь употреблять тушенные, варенные или приготовленные на пару продукты.

Также старайтесь свести к минимуму употребление хлеба и снеков (например, хлопья для завтрака и т.д.). Эти продукты провоцируют выброс большого количества сахара в кровь, а потому бьют и по сердечно-сосудистой системе. Сладкая газировка - следующий претендент на вычеркивание из рациона. В ней содержится очень много сахара, который, опять же, негативно отражается на работе сердца".

"Швидка" більше не везтиме українців до найближчої лікарні: Як змінили правила транспортування пацієнтів

п’ятниця, 22 листопад 2024, 6:22

За новими правилами бригади екстреної медичної допомоги доставлятимуть пацієнтів з інфарктами, інсультами та іншими критичними станами до профільних медичних закладів, передають Патріоти України. Як повідомили на сайті МОЗ, з січня 2025 року бригади шв...

Віддав життя за Україну: На Херсонщині загинув 24-річний грузинський доброволець Леван Лохішвілі

четвер, 21 листопад 2024, 22:55

На війні проти російських бойовиків загинув грузинський доброволець - 24-річний Леван Лохішвілі. Про це повідомляє Ехо Кавказа, передають Патріоти України. Зазначається, що захисник загинув 19 листопада у Херсонській області внаслідок вибуху саморобног...