Є в кожному будинку: Вчені назвали продукти, які збільшують ризик серцевого нападу

Продукти, які ми щодня вживаємо, впливають на рівень холестерину і цукру, показники артеріального тиску, а значить, грають не останню роль в стані здоров'я серцево-судинної системи.

Ілюстрація: wallpaperscraft.ru

Британські вчені в результаті досліджень визначили три найбільш небезпечних продукти, які можуть збільшувати ризик серцевого нападу. З'ясувалося, що більшість з нас вживають хоча б один з них кожен день, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо повний текст матеріалу:

"Итак, в первую очередь необходимо вычеркнуть из меню мясные полуфабрикаты. В частности, бекон, ветчину, колбасу, салями, копченую курицу и т.д. Вместо них старайтесь употреблять тушенные, варенные или приготовленные на пару продукты.

Также старайтесь свести к минимуму употребление хлеба и снеков (например, хлопья для завтрака и т.д.). Эти продукты провоцируют выброс большого количества сахара в кровь, а потому бьют и по сердечно-сосудистой системе. Сладкая газировка - следующий претендент на вычеркивание из рациона. В ней содержится очень много сахара, который, опять же, негативно отражается на работе сердца".

В Україні зріс попит на гібридні авто: Які моделі обирають

неділя, 14 грудень 2025, 12:58

У листопаді український автопарк поповнили 2,6 тис. гібридних легкових авто (HEV i PHEV), це на 46% більше, ніж минулого року. Про це йдеться у повідомленні асоціації "Укравтопром", передають Патріоти України. У повідомленні сказано, що частка нових ав...

Все вирішують ... спонсори: У ДТЕК пояснили, чому ялинка на площі зі світлом, а вдома його немає

неділя, 14 грудень 2025, 12:40

Головні міські ялинки у період порушень енергопостачання унаслідок російських атак світяться за рахунок спонсорів і меценатів. Також і багато ТРЦ працюють завдяки власним автономним системам живлення або власному імпорту електроенергії з Європи. Про це...