"Єдиний, хто не придбав за державні кошти жодної квартири героям АТО": У БПП просять звільнити Саакашвілі

Губернаторів, які не виконали програму по забезпеченню житлом наших воїнів, втративших ноги, Євген Рибчинський назвав "чинушами-нацюцюрниками"

Саакашвілі підвів ветеранів АТО, заявили у БПП. Фото: "Фейсбук"

Народний депутат від партії "Блок Петра Порошенка" Євген Рибчинський просить Президента України відкликати Міхеїла Саакашвілі з посади губернатора Одеської області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Букви".

За його словами, комітет у справах учасників АТО домагався в минулому році виділення з бюджету сотень мільйонів гривень на придбання квартир для ветеранів АТО, які втратили на війні ноги. Кабінет Міністрів виділив гроші на покупку житла для 49 воїнів.

"Але, вдумайтеся, ці чинуші-нацюцюрники змогли придбати житло лише для 10 з 49 покалічених воїнів, тобто виконали програму аж на 20%. Ми викликали представників ОДА з 13 областей, щоб вони, дивлячись нам в очі, відповіли, що вони до біса роблять. Доїхали тільки п'ять: з Києва, області, Житомирської, Чернігівської та Львівської областей. Відписалися ще семеро. Єдиний, хто не придбав за державні кошти жодної квартири героям був гіпотетичний губернатор Одеської області. Він не надіслав представника. Він навіть тупо не відписався ", - зазначив Рибчинський. У зв'язку з цим, народний депутат від БПП просить Петра Порошенка відкликати Саакашвілі з посади губернатора Одеської області.

Одеський суд повернув державі найбільше штучне озеро

вівторок, 30 квітень 2024, 21:41

Господарський суд Одеської області зобов’язав повернути у власність державі найбільше штучне озеро України. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Йдеться про озеро Сасик (Кундук) площею 20 тис. га. Воно розташоване ...

Дружина Луніна зізналася, що переживає українець на вулицях в Іспанії

вівторок, 30 квітень 2024, 21:32

Анастасія, дружина голкіпера Реала Андрія Луніна, розповіла про ставлення іспанців до футболіста, передають Патріоти України. За словами дівчини, українця стали більше впізнавати після того, як Лунін відмінно зіграв проти Манчестер Сіті в Лізі чемпіоні...