Єпископ-педофіл та пропагандистські дитячі книжки в Україні: Нові жахливі наслідки відкритого кордону з РФ (фото, відео 18+)

Шанувальники "святої русі", побратими пана Новінського, взялися продавати у Києво-Печерській Лаврі проросійську агітрозмальовку, поки в Запоріжжя на секс-відпочинок приїжджав "скрепний" педофіл (рекомендую дивитись, поик відео не видалили).

"Єпископ" невизнаної "православної" церкви в рф, педофіл Адам.

Доки Українці, жадаючи безвіза, знищують карпатські ліси, тримаючи кордон з рф відкритим, духовні скрепи підступно наводнюють нашу державу педофілами та пропагандою.

Як нещодавно передавалося запорізькими ЗМІ, був затриманий "скреп", який приїхав в україну з секс-візітом - відомий педофіл, представник так званої "русской истинно-православной церкви" (не визнана церква розкольників у рф) єпископ Адам, і лише дякуючи пильним активістам, поїхав ні з чим.

Реакція запорізьких мусорів (по-іншому їх не назвеш) вражає: відмовилися не лише затримати цю тварину, а й навіть надати правову оцінку події.

Не відстають і київські шанувальники "святої русі", побратими пана Новінського: під гаслом "поки ніхто не бачить, ми заробимо", взялися продавати у Києво-Печерській Лаврі проросійську агітрозмальовку, напевно, розраховуючи на те, що українські йододефіцитні представники "дедоввоевавших" осилять тільки дитячу розмальовку.

До речі, ця брошюра, закуплена ще у 2009 році, наробила багато галасу у білорусів, але ті швиденько її позбулися. Стає питання, а може і справді україньскому суспільству подобаються подібні випадки? Якщо ні, то трясьця, пояснить мені нарешті, з якого дідька кордон відкритий!?..

Шановні співвітчизники, доки ми тут собачимося, обговорюючи е-декларування, ворог спокійнесенько підкрадається до - самі розуміете. Щоб не бути голослівним, пропоную засипати Петра петиціями щодо закриття кордону з рф. Я за, а ви?

Церковний Цинік

Усе працює! Telegram розблокував українських ботів після реакції Мінцифри

понеділок, 29 квітень 2024, 10:47

Адміністрація платформи Telegram, яка напередодні заблокувала офіційні українські чат-боти, що покликані боротися з російською агресією, скасувала своє рішення, передають Патріоти України. «Офіційні українські боти, що допомагали у боротьбі з агресією...

Оце так: Україна повідомила Єврораду про частковий відступ від конвенції з прав людини

понеділок, 29 квітень 2024, 10:30

На час воєнного стану військове керівництво України має право обмежувати свободу пересування громадян, оглядати речі та примусово вилучати приватне чи комунальне майно для державних потреб в умовах воєнного стану, згідно з оновленим переліком прав і св...