Євро-2016: Головний тренер збірної Росії з футболу подав у відставку

Головний тренер збірної Росії Леонід Слуцький заявив, що готувати команду до домашнього чемпіонату світу повинен "хтось інший".

Леонід Слуцький. Фото: v-kurse.ru.

Тренер збірної Росії Леонід Слуцький після поразки від Уельсу і вильоту з Євро-2016 заявив, що піде у відставку. Про це Слуцький заявив на прес-конференції в Тулузі після матчу Росія - Уельс, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Думаю, після Євро-2016 необхідно, щоб хтось інший підготував збірну до важливих турнірів, які пройдуть в Росії найближчим часом", - сказав Слуцький.

Матч проти валлійців закінчився розгромом збірної Росії. Голи в складі Уельсу забивали Аарон Ремзі (11 хвилина), Ніл Тейлор (20 хвилина) і Гарет Бейл (67 хвилина). Росіяни посіли останнє місце в групі B і покинули турнір.

Через два роки в Росії буде проходити чемпіонат світу з футболу.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...