Євро-2016: Порошенко провів футбольну дружину під переможні акорди Джамали

Хлопці, не підведіть! Українцям вкрай потрібна ваша перемога!

Петро Порошенко проводжає збірну України з футболу на Євро-2016. Фото: news-ua.todayПетро Порошенко впевнений, що переможні акорди української переможниці "Євробачення" Джамали повинні принести удачу Національніцй збірній із футболу на чемпіонаті Європи-2016, і її результат повинен бути також переможним, про це глава держави заявив під час проводів команди на Євро-2016, - повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

"Я впевнений, що ваш виступ на футбольних полях - це не тільки захоплююча гра і азартне видовище. Насправді, це величезна частина процесу націєтворення. Ви вирушаєте на футбольні змагання під переможні акорди нашої переможниці на Євробаченні Джамали, і я впевнений, результат буде такий самий", - наводить слова Порошенка.

Петро Олексійович зазначив значимість участі України у фінальній частині континентальної футбольної першості: "І для нас, для українців, величезна радість, що серед цих 24 команд наша українська футбольна дружина. Раз в 4 роки відбувається ця європейська футбольна олімпіада, але у мене перед очима стоїть чемпіонат Європи 2012 року, коли в 2 ночі весь Донецьк був покритий в жовто-блакитні кольори і співав гімн. Я переконаний, що футбол грає таку ж важливу роль, і у нас є всі можливості найближчим часом заспівати футбольний гімн в Донецьку під жовто-блакитними прапорами", - наголосив глава держави.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...