Євро-2016: Порошенко провів футбольну дружину під переможні акорди Джамали

Хлопці, не підведіть! Українцям вкрай потрібна ваша перемога!

Петро Порошенко проводжає збірну України з футболу на Євро-2016. Фото: news-ua.todayПетро Порошенко впевнений, що переможні акорди української переможниці "Євробачення" Джамали повинні принести удачу Національніцй збірній із футболу на чемпіонаті Європи-2016, і її результат повинен бути також переможним, про це глава держави заявив під час проводів команди на Євро-2016, - повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

"Я впевнений, що ваш виступ на футбольних полях - це не тільки захоплююча гра і азартне видовище. Насправді, це величезна частина процесу націєтворення. Ви вирушаєте на футбольні змагання під переможні акорди нашої переможниці на Євробаченні Джамали, і я впевнений, результат буде такий самий", - наводить слова Порошенка.

Петро Олексійович зазначив значимість участі України у фінальній частині континентальної футбольної першості: "І для нас, для українців, величезна радість, що серед цих 24 команд наша українська футбольна дружина. Раз в 4 роки відбувається ця європейська футбольна олімпіада, але у мене перед очима стоїть чемпіонат Європи 2012 року, коли в 2 ночі весь Донецьк був покритий в жовто-блакитні кольори і співав гімн. Я переконаний, що футбол грає таку ж важливу роль, і у нас є всі можливості найближчим часом заспівати футбольний гімн в Донецьку під жовто-блакитними прапорами", - наголосив глава держави.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...