"Євробачення-2018": Джамала зізналася, кого хоче бачити учасником від України

Співачка відзначає, що на конкурсі найважливіше демонструвати різноманітність жанрів і високий рівень виконавців, тому що Україна поки слабко представлена на світовій сцені.

Джамала. Фото: star.korupciya.com

Українська співачка, переможець "Євробачення-2016" Джамала розповіла, кого бачить на сцені "Євробачення-2018" від України, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Артистка зазначила, що за рік в Україні з'явилося багато нової альтернативної музики.

"З тих, кого особисто я хотіла б бачити, можу назвати таких артистів, як LAUD, групу "О", В'ячеслава Рибікова, проекти Kazka, Latexfauna, OY Sound System. Також хочеться, щоб знову в відбір з новими хорошими піснями повернулися PUR:PUR і MELOVIN", - поділилася Джамала.

Співачка додала, що неможливо передбачити, яка пісня переможе на конкурсі.

"Рецепту успішної пісні не існує. Можна намагатися все прорахувати, зробити модне аранжування, врахувати всі тренди, але в підсумку пролетіти. "Євробачення" в останні роки непередбачуване. Що спрацює - невідомо нікому. Може, це повинно бути щось, що викликає легкий шок, як у випадку з Lordi або Кончітою Вурст, або, навпаки, щось просте і невибагливе, як у Lenka або Рибака", - акцентувала Джамала.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...