Європу накрили потужні снігопади, є загиблі і постраждалі (фото)

За даними регіональних ЗМІ, в деяких районах Уельсу випало 17-30 сантиметрів снігу. У головному аеропорту міста - Хітроу - як і раніше затримки і скасування рейсів.

Ілюстрація: actualitati.md

На центральну Європу в неділю, 10 грудня, обрушилися сильні снігопади, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Так, снігом засипало Німеччину, що призвело до величезних заторів і перебоїв в роботі головних німецьких аеропортів.

Слизькі, засніжені дороги стали причиною численних ДТП. Повідомляється про постраждалих і, як мінімум, одного загиблого. Експерти німецької метеослужби радять, по можливості, залишатися вдома або виділити на дорогу більше часу.

Через негоду на кілька годин закрився аеропорт Дюссельдорфа, 267 рейсів були скасовані в першій половині дня у Франкфурті. Ще десятки літаків були відправлені і прибули із запізненням.

Така ж ситуація в сусідній Швейцарії, де під снігом опинилися Женева і Лозанна. Деякі дороги були закриті, деякі поїзди скасовані, проте постраждалих було небагато, і всі вони отримали легкі травми.

Великобританію також у неділю, 10 грудня, засипало снігом.

У багатьох регіонах країни було паралізовано повітряне та залізничне транспортне сполучення.

У тому числі затримки і скасування рейсів були в лондонських аеропортах.

"Мандрівка" стала фатальною: Із Тиси витягнули тіла двох чоловіків

неділя, 28 квітень 2024, 11:28

Тіла двох чоловіків у річці Тиса виявили учора ввечері під час патрулювання прикордонники відділу "Тячів" Мукачівського загону, передають Патріоти України. Деталі: До місця події викликали рятувальників ДСНС та співробітників поліції. Через високі поро...

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...