Ігор Коломойський: Чутки про "смерть" "Дніпра" надто перебільшені. І навіть знаю ким

Зараз команда дійсно переживає не найкращі часи, але мова про закриття клубу не йде. Зараз він збирається на збори і готується до матчів Прем'єр-ліги.

Ігор Коломойський вважає, що за чутками про "смерть" "Дніпра" стоїть ФФУ. Фото: rbc.ua.

Власник дніпропетровського футбольного клубу "Дніпро" Ігор Коломойський спростував чутки про ліквідацію команди, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Я з подивом з преси дізнався, що клуб закривається за моїм рішенням. За весь цей час мені ніхто не подзвонив і не запитав, чи це правда", - прокоментував інформацію про скору ліквідацію клубу, поширену сайтом Fcdnipro.com, власник "Дніпра" Ігор Коломойський.

За його словами, зараз команда справді переживає не найкращі часи, але мова про закриття клубу не йде і зараз він збирається на збори і готується до матчів Прем'єр-ліги. Менеджмент "Дніпра", своєю чергою, розробляє нову стратегію розвитку для її подальшого затвердження акціонером.

"Клуб не буде жити в тому режимі, що раніше. Ненормально витрачати шалені гроші за коефіцієнта корисної дії, який дорівнює нулю, - зазначив Коломойський. - Підходи не можна не переглянути після поразки нашої команди мільйонерів команді "листонош" (йдеться про поразу збірної України на Євро-2016 від збірної Північної Ірландії - ред.)".

Щодо джерел чуток про ліквідацію клубу, Коломойський вважає, що за ними стоїть Федерація футболу України: "Коли не вийшло перекласти відповідальність за "успішний" виступ на спортивних журналістів, вирішили переключити увагу на історію з "Дніпром".

Про майбутнє клубу Коломойський пообіцяв розповісти пізніше: "Ми зараз шукаємо вузькі місця і намагаємося зрозуміти, хто винен і що робити".

Отримали бойові повістки, але в ТЦК не з'явилися: Стало відомо, як суд покарав ухилянтів з Харкова

вівторок, 30 квітень 2024, 14:28

У Харкові суд засудив двох чоловіків до ув'язнення за ухилення від мобілізації. У ході судового розгляду з'ясувалося, що вони отримали бойові повістки, але не з'явилися до територіального центру комплектування, передають Патріоти України. Тому найближ...

Суд виніс вирок військовому з Рівненщини, який закликав знищити усіх депутатів Верховної Ради

вівторок, 30 квітень 2024, 13:45

Дубровицький районний суд виніс вирок старшому солдату ЗСУ, який записав відео, де закликав знищити 450 депутатів Верховної Ради України. Про це йдеться у вироку суду, передають Патріоти України. Так, згідно з матеріалами справи, йдеться про уродженця ...