Їй було 85: Померла одна з найвідоміших французьких актрис

Стефан Одран почала акторську кар'єру ще у 1950-х роках. Вона виступала в театрах у Парижі, а потім почала пробиватися в кіно.

Фото: ЗМІ

У Франції померла знаменита актриса Стефан Одран (справжнє ім'я - Колетт Дашевіль). Про смерть 85-річної артистки повідомив її син Том Шаброль. За його словами, актриса померла через наслідки хвороби, повідомляють Патріоти України.

Широку популярність отримала після співпраці з Клодом Шабролем. Їх першою спільною роботою став фільм "Кузени" в 1959 році. Пізніше Одран стала "музою" і дружиною Шаброля і тим самим однією з найвідоміших актрис Франції.

Розквіт кар'єри актриси припав на 1970-ті роки, коли вона відзначилася участю в таких відомих картинах Шаброля, як "М'ясник" і "Криваве весілля". У 1974 році глядачі побачили її в образі Ілони Морган у фільмі "Десять негренят".

Побиття дівчини представником ТЦК у Одесі: У командуванні Південь відео назвали "роботою на ворога"

вівторок, 14 травень 2024, 23:41

Керівництво оперативного командування Південь звернулося до правоохоронців щодо інциденту з дівчиною та представниками ТЦК в Одесі. Про це йдеться в заяві ОК Південь, передають Патріоти України. Також керівництво хоче дізнатися, у чиїх інтересах був ко...

Виготовляли на Буковині: Українців годували підробленими небезпечними продуктами (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 22:50

Детективи Бюро економічної безпеки (БЕБ) викрили підпільне виробництво продуктів харчування – зокрема їжі швидкого приготування та кави. Працювали ділки у Чернівецькій області в антисанітарних умовах. Про це повідомили у БЕБ, передають Патріоти України...