Їй було лише 20: Ще одну зірку "Дому-2" знайшли мертвою (фото)

20-річна учасниця скандального телепроекту "Дом-2" Поліна Лобанова була знайдена мертвою в чужій квартирі, повідомляють Патріоти України.

За офіційною версією дівчина наклала на себе руки. Її тіло виявили у ванній, де також на підлозі валялося безліч порожніх блістерів з під таблеток.

Колишня учасниця телепроекту "Дом-2" Поліна Лобанова раптово померла в середу, 4 липня в Москві. Про смерть дівчини, яка знімалася в скандальному реаліті-шоу, розповіла її старша сестра Василиса.

"Поліна померла. Допоможіть! 20 років, зайка моя", - написала дівчина в соціальній мережі, додавши, що ніяк не може повірити в те, що трапилося.

Відомо, що 20 років Поліні виповнилося зовсім недавно - 1 липня. За словами старшої сестри, тіло екс-учасниці "Дому-2" знайшли у ванній в чужій квартирі. Василиса зізналася, що не знайома з людиною, з якою проводила час Лобанова. Вона зазначила, що Поліна вже деякий час жила одна, намагаючись бути самостійною.


"У нас немає батьків, я її виховувала. Вона з'їхала від мене, захотіла дорослого життя. Мені з поліції зателефонували", - поділилася старша сестра померлої.

Поки не встановлена точна причина смерті колишньої учасниці відомого телебудівництва. За останніми даними, дівчина могла померти через передозування наркотиків. Таку версію озвучив колега Поліни по "Дому-2" Дмитро Тальбо, з яким на проекті у дівчини були недовгі стосунки. Молодий чоловік уточнив, що Лобанова провела ніч напередодні смерті в нічному клубі, а потім її відвіз до себе додому якийсь хлопець. Вранці саме він викликав "швидку" і поліцію, виявивши, що супутниця померла.

Новий закон про мобілізацію: Що загрожує чоловікам, які не повідомлять ТЦК про зміну місця проживання

неділя, 28 квітень 2024, 7:59

Військовозобов'язаним українцям, які не повідомлять до ТЦК та СП про зміну місця проживання, може загрожувати адміністративна відповідальність та штрафні санкції. Йдеться про суму у розмірі близько 25 тисяч гривень. Про це у коментарі OBOZ.UA розповів ...

Шмигаль розповів, чи вистачить Україні коштів на всі соціальні платежі у 2024 і 2025 роках

неділя, 28 квітень 2024, 7:30

Україна у 2024 та 2025 роках зможе профінансувати в повному обсязі та вчасно всі соціальні витрати. Впевненість у цьому висловив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Він прокоментував це питання в ефірі телевізійного марафону "Єдині новини". Судячи з усього,...