Їй було лише 23: У лікарні померла дівчина, яку в центрі Києва на авто збив детектив НАБУ

Марина Арустамова навчалася в магістратурі і вже мала престижну роботу. Дівчина знала кілька іноземних мов і перед нею відкривалися чудові перспективи на майбутнє, але їх обірвало прокурорське авто. Марина була єдиною донькою у батьків.

Фото: newday.kherson.ua

У столичній лікарні померла 23-річна дівчина Марина Арустамова, яку в центрі столиці збив прокурор НАБУ, повідомляють Патріоти України з посиланням на видання "Новий день".

Зазначимо, що ДТП сталася 2 квітня. Дівчина перетинала дорогу в зоні пішохідного переходу на Хрещатику. Іномарка влетіла в дівчину, коли вона вже майже подолала зебру. Внаслідок отриманих травм жертва ДТП впала в кому, в якій перебувала 10 днів. У першу добу після аварії їй зробили трепанацію черепа, лікарі збирали не один консиліум, вирішуючи, як вивести пацієнтку з тяжкого стану. Друзі дівчини оголосили у соцмережах збір коштів для її лікування, але нічого не допомогло. Шансів вижити не було.

Про жахливу аварію, в яку потрапила донька, батьки Марини дізналися лише на третю добу після ДТП. При тому, що при потерпілій були і документи, і телефон, який не розбився, ані правоохоронці, ані медики повідомити родичам чомусь не поспішили. Поліція ж заявила, що ДТП сталася з вини самої дівчини, яка проігнорувала заборонений сигнал світлофора.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...