"Її вбили": Будинок фігуранта справи Гандзюк закидали коктейлями Молотова (фотофакт)

Сьогодні, 7 листопада, близько дванадцятої години дня, група невідомих у балаклавах атакувала будинок екс-помічника народного депутата Миколи Паламарчука - Ігоря Павловського, якого, за словами генерального прокурора Юрія Луценка, перевіряли на причетність до нападу на активістку Катерину Гандзюк, повідомляють Патріоти України.

Камеру відеоспостереження на ділянці чимось заліпили, після чого у двір полетіла спершу, ймовірно, світлошумова граната або вибуховий пакет, а потім - відразу кілька пляшок із запальною сумішшю.

За словами самого Ігоря Павловського, пожежі в його будинку не сталося, однак в ньому - сильне задимлення. Зараз на місці злочину працюють поліція та вогнеборці.
Фото наслідків атаки оприлюднив Іван Оберемко. На ньому можна побачити, що на паркані навкруги будівлі з’явилися написи «Смерть собаці», «Вбивця», «Хто замовив Катю Гандзюк» і «Павловський вбивця».

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...