Її знали мільйони: Померла знаменита актриса (фото)

У Лос-Анжелесі, США, на 93-му році життя померла відома голлівудська актриса Джулі Адамс. Про це заявив її син Мітч Дентон 3 лютого у своєму коментарі для видання The Hollywood Reporter, повідомляють Патріоти України.

Американська актриса Джулі Адамс народилася 17 жовтня 1926 року в штаті Айова, США. Свою першу роль вона зіграла в 23 роки, в серіалі "Час вашого сеансу". У перші роки вона знімалася, в основному на другорядних ролях, але в кінці 40-х до неї прийшла справжня слава, і їй почали давати головні ролі.

У 50-х роках була дуже популярна в Голівуді, її партнерами в різних проектах стали такі зірки як Рід Хадсон, Джеймс Стюарт, Тайрон Пауер, Гленн Форд і Чарлтон Хестон.

У 1999 році актриса була удостоєна американської премії Golden Boot Awards за роботу у вестернах, а в 2000 році Джулі Адамс включили до Зали слави артистів Арканзасу.

Двічі була заміжня. Перший шлюб, зі сценаристом Леонардом Стерном тривав недовго. Від шлюбу з актором Реєм Дентоном у неї народилося двоє синів.

На рахунку у Джулі Адамс більше ста робіт у кіно і різних телешоу, таких як "Плакса", "Створення з чорної лагуни", "Зворотній слід", "Вежі близнюки", "Чорні троянди". Особливу популярність їй принесли роботи в таких серіалах: "Альфред Хічкок представляє", "CSI: Місце злочину Нью-Йорк", "Вона написала вбивство", "Залишитися в живих", "Перрі Мейсон", "Паралельні світи", "Мелроуз Плейс" і "Неймовірний Халк".

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...