''Їх було четверо!'': Очевидці розкрили несподівані деталі розстрілу в Керчі

У студента Владислава Рослякова, який влаштував масовий розстріл у політехнічному коледжі в окупованій Керчі (Крим), було чотири спільника. Про це йдеться у Twitter "RoksolanaToday&Крим" з посиланням на Дарину Воскресенську, чия знайома постраждала у трагедії, повідомляють Патріоти України.

"Їх було четверо. Поранили мою подругу, але не Влад, а вона бачила трьох із дробовиками, один, але не Влад, їй прострелив ногу! І як би він лежав із дробовиком в обнімку, якщо він розміром 107 см", — зазначила вона.

Також наводяться приклади невідповідності даних із камер відеоспостереження. "Після вибуху хлопець спокійно йде на зустріч Владу. Монітор із камер зникає на кадрі з вибухом, хоча скло ціле. На відео немає тайм коду. Жінка закриває двері. Хлопець робить Владу жест. Стрілянина по моніторах, які залишаються цілими. Стрілянина по вогнегаснику, який залишається цілим. Хіба це не викликає питань?" — пише Петро Чулінський.

Однак, є й ті, які відмовляються вірити, що у Рослякова були спільники. "Він був один, вам уже навіть відео показали, що вам ще потрібно", — пишуть аноніми.

Нагадаємо, 17 жовтня студент Владислав Росляков прийшов у Керченський коледж із рушницею і саморобними вибуховими пристроями, й почав розстрілювати усіх, хто зустрічався йому на шляху. Після цього він наклав на себе руки в приміщенні бібліотеки.

Окупаційна влада відкидає версію теракту, вважаючи загибель 21 людини і травмування майже 60-ти — вбивством. Українська влада розцінила напад як теракт і вже почала розслідування.

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...