Їх не дочекались вдома: Герої, яких Україна втратила на Донбасі у жовтні (фото)

У жовтні 2018 року на Донбасі в зоні проведення операції Об'єднаних сил російські найманці убили 14 осіб. Жертвою бойовиків у тому числі стала 19-річна студентка Олеся Бакланова, повідомляють Патріоти України.

Відважні бійці, для яких ця осінь стала останньою, поклали свої життя за свободу українського народу і української землі. Імена Героїв будуть залишатися серед нас, доки ми їх пам'ятаємо.

Олексій "Скіф" Влодарський. Військовослужбовець 24 ОШБ "Айдар" 53 ОМБр загинув від кулі снайпера поблизу села Кримське 2 жовтня. Залишились сестра, брат.

Юрій Фешко 1994 року народження. Командир відділення 7-ї "шаленої" роти 3-го мехбатальйону 72 ОМБр загинув 9 жовтня від кульового поранення у грудну клітку внаслідок обстрілу з кулемету на "Світлодарській дузі". Планував вчитися та отримати офіцерське звання. Залишились батьки, брат і наречена.

Роман Магас із 128 ОГШБр загинув 10 жовтня під час виконання бойового завдання поблизу села Гранітне внаслідок підриву на мінно-вибуховому пристрої. Залишились батьки, дружина та двоє дітей.

20-річний Сергій Дронов загинув 10 жовтня під час виконання бойового завдання поблизу села Гранітне внаслідок підриву на мінно-вибуховому пристрої, - від численних осколкових поранень помер під час транспортування до лікарні. Залишились батьки.

Олеся Бакланова загинула 10 жовтня на бойовій позиції Шахта "Бутівка", у 300 метрах від позицій противника. Смертельне кульове поранення отримала, коли визирнула з бійниці для огляду бойових позицій через прилад нічного бачення. Збиралась їхати складати сесію. Залишились батьки і брат. Їй було всього 19 років…

Павло Стоянський. Старший солдат 14 ОМБр загинув 10 жовтня від кулі проросійського бойовика.

Андрій Корна підірвався на вибуховому пристрої з "розтяжкою" 12 жовтня. У старшини 8-ї механізованої роти 3-го мехбатальйону 72 ОМБр залишилась батьки і старший брат.

Антон Моспан загинув 15 жовтня від поранення у голову кулею снайпера. Залишились батьки і брат.

20-річний Андрій Бойко загинув 16 жовтня від поранення у голову кулею снайпера поблизу міста Мар'їнка. Залишилась мати…

Павло Білік. Стрілець-помічник гранатометника механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону 28 ОМБр загинув 16 жовтня від смертельного поранення кулею снайпера. У Павла залишилися батьки та донька-десятикласниця.

Олександр Ур загинув від кулі снайпера у Волноваському районі 23 жовтня. Залишилися дружина та однорічна донька.

Кулеметник 22 ОМПБ "Харків" 92 ОМБр Олександр Котяш загинув від кульового поранення в зоні ООС 24 жовтня. Залишились батьки та два брати.

Дмитро Дарій загинув у ніч на 28 жовтня від кулі снайпера в ході бою поблизу села Кримське. Розлучений, дітей немає, залишилася мати.

Віталій Оніщук загинув 29 жовтня в районі Новоайдарівки. У солдата 59 ОМПБр залишилися батько, дружина та дві доньки.

Крім того, в зоні ОНС в жовтні обірвалися життя Олександра Ятченка, Юліана Циганка, Олега Фоміна і Ярослава Гаврилюка...

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...