Їх жорстоко били та калічили: На Одещині сім'ю звільнили з 13-річного рабства (фото, відео)

У Балтському районі Одеської області роми протягом 13 років утримували в рабстві українську сім'ю. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив одеський активіст Юрій Козаріз, передають Патріоти України.

За його словами, в даний час проводяться слідчі дії. "На фото син Іван і мати Тамара, покалічені тіла, множинні переломи. Після численних побиттів на протязі всього часу і Іван, і Тамара не раз потрапляли до лікарні, проте з лікарні пропали всі відомості", - зазначив активіст.

Козаріз додав, що були звернення до правоохоронних органів, але вся інформація про це пропала. "Новий начальник відділення, звичайно, пішов нам на зустріч і терміново організував оперативну групу. Зараз зайдемо після слідчих дій дивитися на той молоток, яким били по колінах Івана, і кров Тамари, яка від побиття залила стінку, на той ремінь від комбайна, який висить на стінці, яким били цих бідолах. А вухо теж, ви бачите, його не стало, коли Івана вдарили по ньому дошкою!", - уточнив автор поста.

Новий закон про мобілізацію скоро вступить у силу: Які обов'язки будуть у чоловіків віком 18-60 років

понеділок, 29 квітень 2024, 7:24

Верховна Рада 11 квітня ухвалила в цілому законопроєкт про мобілізацію в Україні. Закон уже підписав президент Володимир Зеленський. Він набуде чинності 18 травня 2024 року, передають Патріоти України. Як розповіли в Міністерстві оборони, відповідно до...

Пенсії з 1 травня перерахують автоматично: Ось кого торкнеться підвищення

понеділок, 29 квітень 2024, 6:50

Пенсії в Україні перерахують із 1 травня. Йдеться про тих, хто досяг віку від 70 років і при цьому розмір їхньої виплати не сягає 10 340,35 грн. Такий перерахунок відбудеться автоматично, передають Патріоти України. Щоб отримати доплати, потрібно відпо...