Бити ж будуть не по паспорту: В єпархії зробили заяву стосовно "Ікони з голим Ющенком у пеклі" (фото)

Звісно, у зазначеного образу у пеклі документів немає. Тому трактувати можна як кому зручно.

Фото: ЗМІ

В Івано-Франківській області представники Московського патріархату заперечують, що в Благовіщенському храмі міста Коломия висіла ікона із зображенням колишнього глави держави Віктора Ющенка в оточенні голих жінок у пекельному вогні. Про це заявили в Івано-Франківській єпархії УПЦ МП сайту "Апостроф", повідомляють Патріоти України.

В єпархії пояснили, що дане зображення не є іконою

"Що стосується згаданої в публікації ікони, де зображена людина, дуже схожа на третього президента України Віктора Ющенка: по-перше, це - не ікона, а картина Страшного Суду, яку на замовлення настоятеля храму намалював місцевий коломийський художник. Вона складається з трьох картин . Художник в силу своїх можливостей зобразив на картині події Страшного суду", - йдеться в коментарі.

В УПЦ МП підкреслили, що на одній з трьох картин, де зображені пекельні муки, греко-католицький священик Микола Мединський "розгледів" Віктора Ющенка.

"Звичайно, наміру зображати когось, тим більше відомих осіб, не було", - додали в єпархії.

Нагадаємо, раніше капелан УГКЦ Микола Мединський повідомив, що противники УПЦ МП почали біля будівлі храму в Коломиї безстрокову акцію, поставили на території свої намети і виявили в церкві "чимало цікавого". Однією з таких знахідок стала ікона з людиною, дуже схожою на третього президента України.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...