"Їм страшно за нього і дуже його не вистачає" - сестра Сенцова повідомила, як діти переживають ув'язнення батька

15-річна донька та 14-річний син режисера проживають у Криму з їх матір'ю.

Олег Сенцов. Фото:ТСН

Сестра українського режисера Олега Сенцова Наталія Каплан розповіла, як діти політв'язня переживають те, що батько перебуває в колонії за тисячі кілометрів від них. Про це Каплан повідомила в інтерв'ю, зазначають Патріоти України.

Двоюрідна сестра режисера зазначила, що дочці Олега зараз вже 15 років, синові - 14. Коли їх батька посадили у в'язницю, вони були ще дітьми.

"Вони з мамою живуть в Криму. Старша повністю на стороні тата, вона вважає, що він - має рацію. Але, звичайно, їй дуже страшно за нього і дуже його не вистачає. У Влада (син Олега Сенцова - ред) - аутизм, і він трохи живе в своєму світі. Йому, як людині дуже прямолінійній важко зрозуміти, чому тато хороший, якщо він сидить в тюрмі," - пояснила Каплан.

Донька Олега Сенцова Аліна

За її словами, вся ситуація просто не вкладається в його дитячому світогляді. "Але він теж чекає батька, пише йому, спілкується з ним по телефону. Всі свої дзвінки Олег витрачає тільки на розмови з дітьми і мамою. Олег збирає всю волю в кулак, щоб не показати, що йому погано. Те ж саме робить його мама, вона теж живе в Криму. Вони намагаються один одного не засмучувати, і тільки на мене потім вже виливають всі свої емоції," - додає сестра режисера.

Влад - син режисера

За її словами, зі своєю дружиною режисер не спілкується, проте діти не опинилися посеред двох вогнів. "Вони - великі розумнички і все розуміють", - підкреслила Каплан.

Джерело: Meduza

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...