"Іменинниця!": У Пітері чиновник зганьбився, прийнявши річницю теракту за свято (відео)

Жінка, в свою чергу, зазначила, що даний день не є святом, адже це річниця страшного злочину, але все ж подякувала гостю.

Ілюстрація: ЗМІ

У Пітері чиновник, який прийшов провідати жінку, що вижила під час теракту в метро, назвав її іменинницею, повідомляють Патріоти України.

Незважаючи на те, що річниця печальної події є надто сумним приводом, голова муніципальної освіти петербурзького округу Балканський Савелій Лєбєдєв поводився досить радісно, навіть незважаючи на нагадування жінки про те, що трапилося 3 квітня 2017 року. Ролик з візитом чиновника до жінки, що вижила під час теракту, опублікований на Youtube-каналі News Word.

На ньому видно, як усміхнений Лєбєдєв заходить в квартиру до жінки з подарунками і букетом квітів і каже, що прийшов привітати іменинницю. Жінка, в свою чергу, зазначила, що даний день не є святом, адже це річниця страшного злочину, але все ж подякувала гостю. Він, в свою чергу, заявив, що, незважаючи ні на що, не міг залишитися осторонь від події. "У мене теж бабуся з дідусем були в концтаборі якомусь, тому я дуже серйозно ставлюся до цього всього", - додав він.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...