Ім'я Дональда Трампа вписали в історію, назвавши ним... моль (фото)

Світло-жовті лусочки на голові метеликів дуже схожі на знамениту зачіску нового президента США.

Моль Neopalpa donaldtrumpi. Фото: ZooKeys.

Канадський біолог Вазрік Назарі назвав новий вид молі в честь президента США Дональда Трампа. Стаття вченого з описом тварини опублікована в журналі ZooKeys, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Назарі натрапив на невідомого раніше метелика, коли вивчав колекції Музею ентомології Богарта. Після ретельного аналізу комахи дослідник прийшов до висновку, що він відкрив новий вид з сімейства молей виїмчастокрилих (Gelechiidae).

Комаха була названа Neopalpa donaldtrumpi, оскільки на її голові знаходяться жовтувато-білі лусочки, які, на думку вченого, нагадують зачіску Трампа.

Ареал проживання молі простягається від південної частини штату Каліфорнія до штату Нижня Каліфорнія в Мексиці. Примітно, що стіна, яку Трамп пропонував звести між двома країнами, розділила б ареал проживання однойменного метелика американського президента навпіл.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...