Імперії потрібні покидьки: Російський поліцай, котрий побив українського активіста в Криму, виявився "беркутівцем"

Володимир Суходольський у 2014 році зрадив українській присязі і тепер служить в російській поліції.

Володимир Суходольський. Фото:https://92.мвд.рф/

Кримська правозахисна група встановила особу поліцейського, який жорстоко побив українського активіста Ігоря Мовенка в минулому році. Ним виявився колишній співробітник призначення МВС України "Беркут" Володимир Суходольський, який в 2014 році зрадив присягу і служить в російській поліції.Про це пише Inforesist, передають Патріоти України.

За інформацією сайту "Управління МВС Росії по місту Севастополю" Суходольський є чинним співробітником російського спецпідрозділу ОМОН "Беркут", займається бойовими видами спорту.

"Він - кандидат в майстри спорту з рукопашного бою і армійського рукопашного бою, володар 3-го дана (чорного пояса) з контактного карате, веде бойову підготовку своїх товаришів по "Беркуту", - зазначено в інформації на сайті російського відомства.

У 2009 році Володимир Суходольський був членом Федерації бойового самбо України та брав участь в показових боях бойового самбо "Спецназ".

"Якщо людина, яка володіє такими техніками, робить напад, то в кримінальному праві це прирівнюється до нападу із застосуванням зброї. Це ще одне підтвердження того, що Суходольський навмисне наносив тілесні ушкодження українцю, але справу за фактом побиття Мовенка в Севастополі так і не порушили", - зазначають правозахисники.

Дружина "беркутівця" - "слідчий" слідчого відділу ОМВД Росії по Гагарінському району Севастополя Галина Суходольська. Таким чином, цілком імовірно, що Суходольський та його дружина використовують своє службове становище, щоб нападник не поніс відповідальності.

Нагадаємо, у вересні минулого року в окупованому Севастополі по-звірячому побили чоловіка за українську символіку.

Бив його чоловік в цивільному, який представилася співробітником поліції. Руки потерпілого були зв'язані за спиною пластиковими стяжками, які "випадково" виявилися уполіцейського. Прибулі на місце розправи поліцейські всіляко підтримували нападника.

"Ви вже давно померли": Жінка прийшла на обстеження до лікарні, але щось пішло не так

середа, 1 травень 2024, 12:55

У Великій Британії жінка прийшла на обстеження до лікарні, де їй сказали, що вона вже померла. Про це пише BBC, передають Патріоти України. Співробітники лікарні Брідлінгтона сказали Сьюзан Джонсон, що згідно з їхніми записами вона була мертва вже чоти...

"Мав би померти, але живий": Журналіст і письменник Станіслав Асєєв потрапив з-під Очеретиного до шпиталю

середа, 1 травень 2024, 11:44

Український журналіст і письменник Станіслав Асєєв, який воює у складі ЗСУ на одному з найгарячіших напрямків фронту, дістав контузію і потрапив до шпиталю. Про це він повідомив у соцмережі X у середу, 1 травня, передають Патріоти України. «Я живий, хо...