Інтернет-подруга підозрюваної у "вбивстві сина" жінки голослівно звинуватила її, але заплуталась у власних показах, - ЗМІ

В той же час вчителі та сусіди Влади Трохимчук, які знали її дуже добре, не вірять у те, що злочин зробила вона.

Влада Трохимчук. Фото: "Вконтакте"

Подруга Владиславаи Трохимчук наголосила, що Влада була хорошою матір'ю. Повідомлення від поліції про жахливу смерть її сина здивувало усіх. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Обозреватель".

"Ми з дівчатками думали, що вони з Антоном (нинішній чоловік Влади - Ред.) спеціально в змові залишили двох дітей на Березняках, а самі поїхали, виходить, до нього", - сказала знайома підозрюваної. При цьому поліція повідомляє, що на Березняках, навпаки, знаходиться інша квартира, а дітей знайшли у приміщенні на вулиці Бубнова - тобто всі покази сильно різняться.

Вчителі та сусіди Влади підтвердили, що вона не мала поганих звичок і завжди була адекватною. Вони не вірять у те, що злочин зробила вона. Нагадаємо, в мережі та серед експертів шириться думка, що дитина померла через поведінку колишньої свекрухи Влади, а сама дівчина не підозрювала, що бабуся може скоїти таке.

Крім того, Микола Кулеба, що звинуватив матір одразу - ще "без суду і слідства", як кажуть експерти, отримає 300 млн грн на свій проект "по розширенню соцслужб", якщо Владу посадять. Також у мережі наголошують, що на відео допиту подруги видно упереджене ставлення слідчого, і питають: "Де сама Влада?? Її не показують, бо поліція побила чи що?? Якщо вона і винна, то покажіть, що вона жива та дійсно добровільно зізналася!!", - пишуть користувачі "Фейсбуку".

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...