Його голос чули мільйони: У США помер всесвітньо відомий актор

Стіерс пішов з життя після мужньої боротьби з раком.

Фото: ЗМІ

У США на 76-му році життя помер Девід Огден Стіерс відомий актор і музикант Про це пише агентство по пошуку талантів MKS в Twitter, повідомляють Патріоти України.

"З сумом повідомляємо вам, що Девід мирно помер вранці третього березня у своєму будинку в Ньюпорті, штат Орегон, після мужньої боротьби з раком сечового міхура", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, актор і музикант отримав популярність і завоював серця глядачів в 70-і роки завдяки ролі майора Чарльза Емерсона Вінчестера III в телесеріалі M * A * S * H.

Відомо, що за роботу над M.A.S.H. Стіерс отримав дві "Еммі". На його рахунку більше 150 фільмів і телесеріалів. Також він брав участь в озвучці антиутопії "Галактика THX 1138" режисера Джорджа Лукаса в 1971 році.

Крім того, голос актора добре відомий за багатьма мультфільмів студії анімаційних фільмів Disney. Стіерс озвучував такі діснеївські мультфільми, як "Горбань із Нотр-Дама", "Красуня і чудовисько", "Покахонтас", "Ліло і Стіч". Також Стіерс домігся успіху як диригент, він працював з більш ніж 70 оркестрами світу.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...