Його голос пам'ятатиме Україна: Президент нагородив співака-добровольця Василя Сліпака посмертно

На сайті президента була зареєстрована петиція про присвоєння загиблому звання героя України. Однак варто пам'ятати, що за весь час бойових дій на Донбасі менше трьох десятків героїв, мертвих і живих, були удостоєні цієї найвищої нагороди.

Василь Сліпак. Фото: www.pravda.com.ua.

Президент України Петро Порошенко нагородив загиблого в зоні проведення антитерористичної операції оперного співака Василя Сліпака орденом «За мужність» І ступеня. Відповідний указ №280/2016 розміщений на сайті глави держави, передають Патріоти України.

В документі йдеться, що Василя Сліпака нагороджено «за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння українському народові».

Нагадаємо, боєць 7-го окремого батальйону Добровольчого українського корпусу, оперний співак Василь Сліпак (позивний "Міф") загинув в зоні АТО 29 червня о 6 ранку. Василь Сліпак - вихованець Львівської хорової капели «Дударик». Закінчив Львівську консерваторію. Після завершення навчання у Львові працював у Паризькій опері. Впродовж 20 років жив у Франції. Два роки тому пішов добровольцем на Донбас, де воював у складі 7-го окремого батальйону Добровольчого українського корпусу.

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...