"Його вбив снайпер": Українські бійці розповіли про непоправну втрату на Донбасі (відео)

На Донецькому напрямку епіцентром обстрілів були Крута Балка та Авдіївка.

Ілюстрація: unian.ua

У ніч з 25 на 26 червня в Авдіївці ворог рясно обстрілював позиції українських військових з гранатометів та кулеметів, повідомляють Патріоти України.

"Упродовж минулої доби, 25 червня, було спокійніше, ніж 26 червня. Але тиші все одно немає. Крупнокаліберна артилерія не застосовувалась бойовиками, проте 120-і міномети обстрілювали селище Кримське, що на Луганщині. Це район Бахмацької траси, там бої йдуть зараз кожного дня. Це одна із найгарячіших точок. Трішки спокійніше стало на Маріупольскому напрямку, там теж не застосовувалась артилерія і танки, але використувували гарнатомети та кулемети бойовики майже по всій лінії. Це Широкине, Лебединське, Павлопіль, Гнутове", - зазначив воєнкор.

За його словами, на Донецькому напрямку епіцентром обстрілів були Крута Балка та Авдіївка. В Авдіївці ворог вночі рясно обстрілював позиції українських військових з гранатометів та кулеметів.

"Зараз вдень недалеко працює кулемет бойовиків. Також гупало щось важке в напрямку Пісків, наразі не можемо визначити, що. Ми сьогодні побували на позиціях, де позавчора (24 червня – ред.) загинув боєць ЗСУ. Бійці розповіли, що його вбив снайпер під час того, як він дивився, як змінюються робітники на Донецькій фільтрувальній станції. Снайпер знав, що наші будуть спостерігати в цей час, і попав йому з гвинтівки в голову", - розповів журналіст.

Джерело: 24-й канал

Контрабанда прямувала до США: Українські митники вилучили з посилки артефакти 6-го тисячоліття до нашої ери (фотофакти)

середа, 24 квітень 2024, 7:15

Київські митники знайшли автентичні нуклеуси походженням з північно-західної та західної частин України . Під час митного контролю міжнародного поштового відправлення київські митники вилучили з посилки, яка прямувала до США, три археологічні артефак...

Спеки не буде? Метеорологиня розповіла, якої погоди чекати влітку в Україні

середа, 24 квітень 2024, 6:59

Очікується, що цьогоріч літо в Україні може бути теплим, але не спекотним. Про це "24 каналу" розповіла метеорологиня Віра Балабух, передають Патріоти України. "Відповідно до тих розрахунків які є зараз, очікується що літо в Україні може бути теплим, ...