Його знали мільйони! Помер відомий продюсер

У понеділок, 14 січня, на 47 році життя помер російський продюсер і сценарист Олексій Кобеляцький, відомий роботою над художніми фільмами "Ирония судьбы. Продолжение", "Высоцкий. Спасибо, что живой" та іншими. Про смерть сценариста розповів його товариш Артем Суджян, повідомляють Патріоти України.

Згідно з офіційною версією, причиною смерті Кублицького стала зупинка серця.

У Росії помер продюсер ''Іронії долі'' та ''Висоцького''

"Це правда, Олексій Леонідович помер, нам відомо, що це сталося від зупинки серця", — розповів товариш сценариста. Прощання із продюсером відбудеться 17 січня у Красногорську, поховають Кублицького в рідному Волгограді.

Олексій Кублицький народився 20 березня 1972 року. Продюсерську кар'єру почав на початку 2000-х. За наступні роки спродюсував зняті фільми "Ночной дозор" і "Дневной дозор" за мотивами книг фантастаСергія Лук'яненка, працював над картинами "Млечный путь", "О чем молчат девушки".

У 2008 році Кублицький був одним із продюсерів голлівудського блокбастера "Особливо небезпечний", у якому знялися Джеймс Макевой, Анджеліна Джолі, Морган Фріман і Костянтин Хабенський.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...