"Йому було лише 16. Подивіться в його очі": Бажаючим поїхати в РФ на ЧС-2018 нагадали про вбитого бойовиками школяра з Краматорська (фото)

Степана Чубенка у липні 2014 убили окупанти на Донбасі за синьо-жовту стрічку на рюкзаку. Хлопець мріяв стати відомим футболістом.

Степан Чубенко. Фото:ИА "Вчасно"

Бажаючим відвідати Чемпіонат світу з футболу 2018, фінал якого пройде з 14 червня по 15 липня в Росії, нагадали про вбивство 16-річного Степана Чубенка - школяра і молодого футболіста з Краматорська. Про це написав журналіст Роман Кошмал на своїй сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

"Він мріяв жити у вільній Україні. У 16 років його замучили путінські найманці за синьо-жовту стрічку на рюкзаку. Був єдиною дитиною своїх батьків. Хотів стати великим футболістом", - розповів Кошмал.

"Подивіться в його очі ті, хто поїде в Росію на футбол. Степан Чубенко. Краматорськ. Україна", - написав він.

Як відомо, Степан Чубенко був убитий прихильниками "ДНР" в передмісті Донецька в 2014 році. Воротар молодіжної команди краматорського "Авангарду" зник 23 липня на Донецькому залізничному вокзалі, після того як прибув на поїзді "Київ - Донецьк". Його тіло було знайдено і впізнано матір'ю 6 жовтня 2014 року.

Користувачі мережі відреагували на допис:

"Хейтер медійників та ворог свободи слова": Національна спілка журналістів закликає ЗМІ бойкотувати нардепку Безуглу

вівторок, 30 квітень 2024, 19:42

Голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко та громадське об'єднання «Медіарух» висловилися на захист «Суспільного» і закликали припинити політичні атаки і тиск на мовника. Таким чином вони відреагували на закиди народної депутатки ...

Хроніки "наддержави": У Росії від голоду загинули десятки коней. Ще живі тварини ходили по трупах сородичів. Власнику, "новаму рускаму" байдуже

вівторок, 30 квітень 2024, 18:57

У Росії на Ставропольському кінному заводі біля хутора Кінний з початку зими загинули від голоду близько 50 коней, живими залишилися близько 80 тварин. Про це розповіла волонтерка Яна Кучеренко, пише російський незалежний ТГ-канал Astra. "Живі коні ход...