Йому було лише 17-ть: У мережу потрапило фото загиблого в жахливій ДТП в Харкові підлітка

Винуватцю ДТП 18 років, права він отримав через тиждень після дня народження.

Фото: ФБ

16 січня в Харкові в страшному ДТП загинув 17-річний Володимир Віношкін, який був учнем одного з харківських технікумів. Про це повідомила група Харків LIVE на Facebook, опублікувавши фото загиблого, повідомляють Патріоти України.

"Фото загиблого вчора в результаті ДТП на Салтівському шосе 17-тирічного Володимира Віношкіна. Він навчався в одному з харківських технікумів, а не школі, як стверджувалося в деяких харківських ЗМІ", - написали там.

Нагадаємо, вчора близько 15:15 Toyota Camry на світлофорі в Харкові збила 17-річного хлопця. Сам інцидент потрапив на відео. Потерпілий загинув. Водій втік, кинув машину в гаражах, зняв номери, але через годину його затримали. Ним виявився 18-річний харків'янин.

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...