Йому було лише 19: На Донбасі загинув юний український десантник (фото)

Хлопець народився в селі Білий Рукав у Вінницькій області, і йому тільки на Великдень виповнилося 19 років.

Фото: ФБ

У зоні проведення бойових дій на Донбасі загинув 19-річний десантник Збройних сил України Олександр Микитюк. Про це в мережі розповідають земляки воїна і представники фонду "Вернись живим", повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що боєць 95-ї десантно-штурмової бригади ЗСУ Микитюк захищав Україну від агресії Росії в районі Авдіївки, промзона якої є однією з найгарячіших точок Донбасу.

"Хлопець загинув на передовій, захищаючи нас з вами від російських окупантів. І тепер йому завжди буде 19 років. Це втрата, біль від якої неможливо заглушити", "Доки будуть вбивати нашу молодь?", "На цій війні ти став чоловіком, вічна тобі пам'ять!", - коментують смерть військового в мережі.

Незворотний процес? Експерт попередив про демографічну катастрофу в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 9:58

Однією з ключових проблем розвитку людського капіталу України є катастрофічна демографічна ситуація. Станом на 2024 рік індекс скорочення населення складає понад 1,0%. Тривала фаза повномасштабного вторгнення лише пришвидшує цей процес. Країна продовжу...

Є значні руйнування: У центрі Чернігова стався вибух у приміщенні банку (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 9:48

Вранці 6 травня в центрі Чернігова стався вибух в приміщенні одного з банків, у результаті чого виникла пожежа та було пошкоджено будівлю, заявляє поліція Чернігівської області у Telegram, передають Патріоти України. . Дослівно: "Сьогодні близько 4-ї ...