Йому давали лише 2% на життя: Світлина радісного "кіборга" з маленькою донею зворишила серця українців (фотофакт)

Федір Мисюра пережив три надскладні операції та зміг відновитися.

Кіборг Федір Мисюра, старший сержант, колишній боєць 80-ї бригади. Йому давали лише 2% на життя. Пройшовши пекло у Донецькому аеропорту, він вижив і сьогодні продовжує боротьбу за світле майбутнє України. Радісною новиною у спільноті "Патріоти України - єднаймося!" поділилася Олена Шевелєва, передають Патріоти України.

Федір був поранений 15 січня 2015 року під час запеклих боїв за Донецький аеропорт. Ворожа куля заділа легеню, селезінкову вену, печінку та шлунок військового. Лікарі давали старшому сержанту всього 2% на життя. Він пережив три надскладні операції та зміг відновитися. Нині Федір Мисюра працює у Рівненській облраді.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...