"Йому щодня вливають літр глюкози": Сестра Сенцова розповіла про стан здоров'я брата

За словами Наталії Каплан, український політв'язень вже втрачає зуби та волосся.
Олег Сенцов. Фото: ЕРА.

Сестра засудженого в Росії українського режисера Олега Сенцова Наталія Каплан у коментарі журналістам розповіла про самопочуття брата, який перебуває у колонії "Білий ведмідь" у місті Лабитнангі (Росія), передають Патріоти України із посиланням на видання "ГОРДОН".

"Втрачає зуби, втрачає волосся. Детальніша інформація про його стан здоров'я з'явиться після того, як його відвідає адвокат. Поки відомо, що йому щодня вливають літр глюкози", – розповіла вона.

25 серпня 2015 року Сенцова було засуджено в Росії до 20 років позбавлення волі. Російський суд визнав його винним у створенні в Криму терористичного угруповання і керівництві ним, спробі придбання вибухових пристроїв і незаконному зберіганні вогнепальної зброї та боєприпасів, двох терористичних актах і підготуванні ще одного теракту.

"Є просто люди, які втекли": У Зеленського пояснили посилення роботи консульств за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:59

Не існує ніякого "Варшавського майдану", а просто є люди, які втекли з країни, що воює, а тепер намагаються протестними акціями "відстоювати свої права", забувши про свої обов'язки. Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк, пише "24 Канал", пе...

В Україні штрафи за порушення правил військового обліку мають намір підвищити в рази: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:55

В Україні статтями 210 та 210-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) передбачено відповідальність за порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку (зокрема за те, що не став вчасно на облік...