Йому це вдалося: Польський велосипедист обрав Київ для встановлення незвичного рекорду (відео)

Рекордсмен Книги рекордів Гіннесса зі своїм двоколісним другом підкорив хмарочос у столиці України

Польський велосипедист підкорив хмарочос у Києві

Польський велосипедист-експериментатор Кристіан Герба, який є п'ятиразовим рекордсменом Книги рекордів Гіннесса, встановив черговий рекорд у торговому центрі в Києві. Спортсмен встановив рекорд зі сходження на велосипеді на 35-й поверх хмарочосу, зазначають Патріоти України.

Рекордсмен зізнався, що це не найвища будівля, яку йому вдалось підкорити, але сходження у Києві йому вдалось зробити своїм найшвидшим.

35 поверхів багатофункціонального комплексу Gulliver у Києві Кристіан Герба здолав за 17 хвилин 10 секунд. Загалом йому вдалось подолати 888 сходинок, пише.

Велосипедист рекорд Київ ГуліверЧоловік пояснює, що складність його екстремального виду спорту полягає в тому, що долаючи перешкоди на велосипеді, він сам не може мати жодної опори. Контактувати зі сходинками можуть лише покришки коліс велосипеда.

Велосипед рекорд Київ Гулівер

Дотепер Кристіан Герба уже підкорював 14 хмарочосів у 10 країнах світу на 4 континентах.

Велосипед Польща рекорд Київ


Джерело: Укрінформ

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...