Істерика путінців: СБУ у Запоріжжі затримала прихильницю "Новоросії"

Мирослава Бердник серед "ватних" прихильників "русского мира" також відома, як "викривальниця бандерівців".

Мирослав Бердник. Фото:kievsmi.net

У Запоріжжі Служба безпеки України (СБУ) затримала блогера і письменницю Мирославу Бердник, відому своїми проросійськими поглядами. Про це повідомив проросійський політолог Володимир Корнілов на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Він зазначив, що Бердник, відома в мережі як varjag-2007, є "викривальницею бандерівців". За його словами, люди, які повідомили, що вони із Запорізької СБУ, завітали до її квартири і відвезли письменницю в невідомому напрямку.

Корнілов пише, що Мирослава Бердник хвора, їй необхідні ліки і постійний догляд. За його словами, вона перенесла кілька важких операцій за останні два роки.

Затримання Бердник прокоментував прокремлівський політолог і член Громадської палати Росії Сергій Марков на своїй сторінці у Facebook, заявивши, що викрадення в Україні тривають.

Російський націоналіст і прихильник донбаських сепаратистів Єгор Холмогоров, коментуючи затримання Бердник у своєму Facebook, зазначив, що і не припускав, що вона перебуває в Україні.

"Шила військову форму по 12-15 годин": Американська баскетболістка розповіла про жахіття, пережиті у російській тюрмі

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:43

Американська баскетболістка Брітні Грайнер провела у російській тюрмі 10 місяців через знайдені у її багажі наркотики. У інтерв'ю виданню The New York Times спортсменка розповіла про всі жахіття, з якими вона зіштовхнулася у в'язниці країни-агресорки, ...

На фронті загинув відомий український актор

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:59

Відомий український актор театру і кіно Євген Шумілов загинув на фронті. Сумну звістку повідомив у Facebook його близький друг Іван Марченко, передають Патріоти України. Він зазначив, що Євген Шумілов мобілізувався до лав ЗСУ два роки тому і вирушив на...