Історія з "продажем" школяра на OLX отримала продовження

Із заявою до правоохоронців звернулися волонтери, а батьки школяра-жертви воліють вдавати, нібито нічого не сталося.
Батьки хлопчика-жертви вирішили не відстоювати інтереси власної дитини. Ілюстрація: Факти.

Знущальне оголошення в інтернеті про «продаж» школяра вкрай зацікавило ювенальну поліцію. А ось батьки учня від розслідування відсторонилися і відмовляються давати пояснення, передають Патріоти України.

Новий випадок буллінгу в школі трапився в місті Буча Київської області. Керівник прес-служби поліції Київської області Микола Жукович розповів, що із заявою до правоохоронців звернулися волонтери. Вони ж пред'явили скріншот з сайту торгового майданчика, який доводить протиправні дії проти дитини.
Інцидент був офіційно зареєстрований. Ювенальна поліція веде опитування причетних осіб, в тому числі викладачів школи, з'ясовує, чи стикався учень з тиском або приниженням. За словами Жуковича, батьки школяра зайняли пасивну позицію. Побоюючись розголосу, вони заперечують сам факт існування оголошення.
Нагадаємо, в оголошенні про продаж школяра була вказана ціна - 1000 грн, а «торгова пропозиція» супроводжувалася образливим коментарем.
У грудні 2018 року Рада прийняла закон про протидію буллінгу в школах. За моральне або фізичне насильство над учнями передбачено покарання як для безпосередніх кривдників, так і для адміністрації школи, що не запобігла жорстокому поводженню.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...