Юні герої розповіли, як рятували дітей з вогню під час пожежі в таборі "Вікторія" (відео)

Підлітки Максим Тихончук і Катерина Ной, які рятували дітей під час пожежі в одеському таборі "Вікторія",розповіли, що багатьох дітей проходило будити, вони спали, передають Патріоти України.

"Думав, це просто світло грає, а там була пожежа. Після цього згоріли фіранки і було видно вогонь. Ми пішли збирати всіх дітей, забігали в кімнати, брали дітей за руки і виводили, ставили їх на ноги", - зазначив Максим Тихончук.

Катерина не могла розбудити дітей і просто стягувала за ноги з ліжок.

"Коли я забігла в кімнату, всі діти спали настільки міцно, що я їх не могла розбудити. Я їх просто за ноги стягувала з ліжка. Першу дівчинку я винесла на руках", - уточнила вона.

При цьому обидва підлітки не вважають свої вчинки героїчними.

"Є просто люди, які втекли": У Зеленського пояснили посилення роботи консульств за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:59

Не існує ніякого "Варшавського майдану", а просто є люди, які втекли з країни, що воює, а тепер намагаються протестними акціями "відстоювати свої права", забувши про свої обов'язки. Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк, пише "24 Канал", пе...

В Україні штрафи за порушення правил військового обліку мають намір підвищити в рази: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:55

В Україні статтями 210 та 210-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) передбачено відповідальність за порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку (зокрема за те, що не став вчасно на облік...