Юний талант: Зал аплодував 14-річному цимбалісту із Прикарпаття, який вразив неймовірною грою (відео)

Владислав Ониськів із селища Ворохта Івано-Франківської області грає на цимбалах свого вчителя, бо власного інструмента поки що не має.

Владислав Ониськів. Фото:скрін відео

Чотирнадцятирічний Владислав Ониськів із селища Ворохта Івано-Франківської області вразив суддів телевізійного шоу "Україна має талант. Діти". Відео виступу опубліковане на каналі Уoutube, передають Патріоти України.

Зазначається, що Влад є учнем Петра Сказківа, цимбаліста, який брав учать у шоу "Україна має талант" у 2015 році.

"Влад зараз вчиться не по нотах. За складністю мелодії і те, як він їх сприймає... Не кожен музикант з училища чи інституту може це зробити", – висловився Сказків про свого учня.

Після заворожуючої гри всі судді сказали "так" Владу, давши йому можливість продовжити виступи у змаганнях.

"Клубок у горлі, захват від того, що живу в країні, де є такі люди, як ти і твої учні", – звернулася Слава Фролова до вчителя Влада, якого викликали на сцену.

Юний цимбаліст зізнався, що грає він на цимбалах свого вчителя, на що Дзідзьо, один із суддів шоу, сказав: "Ми маємо купити цимбали, і мені по цимбалах, де ми ті гроші візьмемо".

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...