Із державного бюджету: Стало відомо, скільки заробив "російський шпигун" Єжов за минулий рік

У його обов'язки входило здійснення усного та письмового перекладу під час заходів міжнародного характеру за участю глави уряду та забезпечення виконання програм візитів прем'єра, включаючи участь у роботі передових груп.

Станіслав Єжов. Фото: luxnet.ua

Перекладач прем'єр-міністра Володимира Гройсмана Станіслав Єжов, якого підозрюють у державній зраді, заробив понад 200 тисяч гривень за 2017 рік. Про це повідомили у Департаменті інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету міністрів України, повідомляють Патріоти України з посиланням на УНН.

"Посадовий оклад заступника керівника Протоколу Секретаріату Кабінету Міністрів України складав 8131 грн. Протягом 2017 року Єжову Станіславу Станіславовичу виплачено 204 396,28 гривень", - йдеться у відповіді Секретаріату Кабміну.

Видання зазначає, що Єжова звільнили з посади заступника керівника Протоколу Прем’єр-міністра України у грудні минулого року. На цю посаду його призначили у квітні 2016 року.

"Спеціальну перевірку відповідно до статті 56 Закону України "Про запобігання корупції" перед призначенням на посаду заступника керівника Протоколу Прем’єр-міністра України Єжов С.С. у Секретаріаті Кабінету Міністрів не проходив", - зазначили у Секретаріаті уряду.

Відомо, що посада, на якій перебував Єжов, не потребувала допуску та надання доступу до державної таємниці, "тому допуск до державної таємниці йому під час роботи в Секретаріаті Кабінету Міністрів України не оформлювався".

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...