​Із Московії з любов’ю. "Слава Україні!": Футболісти збірної Хорватії оригінально вітаються після перемоги над Росією (відео)

Витівка футболістів викликала гнів у росіян, і без того принижених поразкою від Хорватів. Хлопцям довелося пояснювати, що до політики їхня заява стосунку немає. Йдеться про любов до українців, з котрими їх зв’язує чимало доброго.

Як відомо, вчора ввечері стали відомі всі півфіналісти ЧС-2018, збірна Росії опинилася в «прольоті». Збірна Хорватії оригінально святкувала перемогу над Росією в чвертьфіналі ЧС-2018. Два хорвати, колишні київські динамівці записали відео для своїх уболівальників з України, з задоволенням зазначають Патріоти України.

Колишній захисник київського «Динамо» Домагой Віда, який забив у ворота росіян, крикнув на відео «Слава Україні!». Інший колишній динамівець, менеджер київського клубу і збірної Хорватії Огнен Вукоєвич заявив, що «перемога над Росією була за «Динамо» і за Україну».

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...