Із пекла війни: До Дніпра госпіталізовано п'ятьох бійців АТО, двоє з них - у вкрай важкому стані, - лікар (відео)

Пораненим проводять операції тривалістю по кілька годин.

Ілюстрація: 056.uaДо лікарні Дніпра госпіталізовано п'ятьох бійців АТО, двоє з них у вкрай важкому стані. Про це повідомив головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко, передають Патріоти України.

"П'ятьох осіб було доправлено за останній тиждень, троє з них тяжкі, двоє - украй важкі. Ми робимо все можливе, складні операції по кілька годин. Наразі ми звільнили кілька палат й очікуємо бійців", - повідомив він.

Як повідомляв штаб АТО на своїй сторінці у Facebook, найгарячіше вчора було на Маріупольському напрямку де ворожа піхота зранку атакувала опорні пункти морпіхів під Водяним. Отримавши вогневу відсіч, ворог почав гатити по наших позиціях з Градів, важкої артилерії 152 та 122 мм.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...