Із продавцем усередині: У Києві підпалили книжковий магазин (фото)

У Києві на вулиці Будівельників (станція метро Дарниця) невідомі побили продавця книжкового магазину і підпалили будівлю, повідомляють Патріоти України з посиланням на dtp.kiev.ua в Facebook.

Так, злодії побили продавця книжкового магазину. Потім нападники забрали гроші, закрили книгарню з побитим продавцем і підпалили будівлю. На місце події прибули кілька машин ДСНС, швидких і екіпажів поліції.

Як передає 112 Україна, за словами директора магазину, нападники зайшли до магазину і попросили показати книгу "на подарунок вчителю". Коли продавець відвернувся, чоловіки вдарили його у спину. Коли впав - почали бити його ногами. Коли продавець був майже без свідомості, нападники підпалили приміщення зсередини. Приміщення сильно обгоріло: згоріли комп'ютер і каса.

"Чоловіка дуже сильно побили, його госпіталізували. У нього безліч ударів і гематом, можливо струс мозку", - йдеться в повідомленні. Зараз магазин закритий, у ньому проводять слідчі дії.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...