Із золотими рибками та співом птахів: У Харкові відкрили громадський туалет за 5 млн грн (відео)

У захваті далеко не усі, підозрюючи, що все одно без "розпилів" та "відкатів" не обійшлося.

"Елітний" туалет у Харкові. Фото: соцмережі.

У Харкові в Центральному парку імені Горького завершили реконструкцію туалету за 5 млн грн, передають Патріоти України.

Біля входу в санвузол розмістили акваріум з рибками. Його встановили два тижні тому. В приміщенні туалету з динаміків транслюють спів птахів, стіни і підлога викладені керамогранітом.

Замість 5 жіночих кабінок у парку встановили 18. У чоловічій частині туалету залишили вісім. "Подивіться, як гарно стало. А всі ходять і мільйони рахують", - скаржиться працівниця парку Горького.

Відвідувачі парку позитивно відгукуються про оновлений туалет. Кажуть, що вартість ремонту в розмірі 5 млн грн не викликає особливого подиву. Однак все одно у захваті далеко не усі, підозрюючи, що все одно без "розпилів" та "відкатів" не обійшлося.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...