«Качині історії»-2017: Студія «Уолт Дісней» перезапустить легендарний мультик про Скруджа МакДака і його племінників (відео)

На наших телеекранах знову з'являться Скрудж МакДак, його племінники Хьюї, Дьюї і Луї (в україномовній озвучці - Біллі, Віллі і Діллі), а також Дональд Дак і чарівна Поночка.

Перший кадр з перезапуску, злитий в мережу студією «Уолт Дісней». Фото: yaa2017.com.

На YouTube-каналі Disney з'явився перший трейлер перезапуску мультсеріалу 90-х «Качині історії». У ролику показали новий візуальний стиль і оновлені образи головних героїв. У центрі сюжету, як і в оригіналі, - Скрудж МакДак і його племінники Біллі, Віллі і Діллі, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Прем'єра нових серій пройде на каналі DisneyXD в 2017 році без вказівки точної дати.

Є проблеми: Нацбанк повідомив, які регіони найбільше відчувають брак робочої сили

субота, 4 травень 2024, 2:35

З 2021 по 2023 рік робоча сила у віці 15-70 років скоротилася більш ніж на чверть. З основних причин - міграція, демографічні втрати та окупація. Про це йдеться в інфляційному звіті НБУ, передають Патріоти України. Так, за оцінками НБУ, робоча сила у в...

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...