"Как нам не стыдно?!": Ахеджакова звернулась до росіян (відео)

Відома актриса звернула увагу на те, що поки в Росії проходить чемпіонат світу з футболу, минуло майже два місяці з того часу, як Олег Сенцов оголосив голодування.

Лія Ахеджакова. Фото: скріншот з відео.

Російська актриса театру і кіно Лія Ахеджакова закликала звільнити українського режисера Олега Сенцова, який незаконно утримується Кремлем у в'язниці. Відповідне відео опубліковано на YouTube, передають Патріоти України.

Ахеджакова звернула увагу на те, що поки в Росії проходить чемпіонат світу з футболу, минуло майже два місяці з того часу, як Сенцов оголосив голодування. "Що відбувається? Як нам не соромно? Під завісою цієї наркоти, цього мундіалю, загальних веселощів, радості, перемоги. Населення виявилося готовим прийняти з розпростертими обіймами весь світ... Але тихенько, тихенько, за віконницями, під килимом людина вже 54-й день голодує", - сказала Ахеджакова.

"Європарламент майже одностайно, там 480 голосів, вимагає від Росії визнати, що це політв'язні та негайно їх звільнити! Ми ж входимо в усі ці ПАРЄ, ОБСЄ... Але нас це не турбує, у нас футбол... Нам відмовляють мужність, чесність, порядність", - додала актриса.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...